Installation

Våra kvalificerade elektriker är tillgängliga för att hjälpa dig med en bred palett av behov, från de mest grundläggande som att byta ut ett enkelt vägguttag, till mer avancerade tjänster som felsökning av din anläggning eller hem.

Det är viktigt att komma ihåg att ändringar i fasta installationer och eluttag inte endast är förbjudet utan även potentiellt farligt, då elektricitet kan medföra allvarlig risk för människors säkerhet.

Så varför inte dra nytta av våra elektrikers kompetens?

installation elektriker skruvar åt elkabel

Elektriska installationer

Med många års erfarenhet av elinstallation kan vi hantera allt från mindre projekt till komplexa industrianläggningar. När det kommer till belysning är vi din pålitliga partner för att skapa den perfekta atmosfären och energieffektiviteten i ditt utrymme.

Vi erbjuder även expertis inom installation av laddboxar för elbilar, vilket är en viktig del av den växande övergången till hållbara transportalternativ.

Dessutom har vi kompetens inom solcellsteknik, och vi kan hjälpa dig att dra nytta av solens energi genom att installera solceller på ditt tak. Oavsett ditt behov, är vårt mål att erbjuda högkvalitativa lösningar som passar dina specifika krav och bidrar till en mer effektiv och hållbar energianvändning.

Driftsättning och provkörning

Driftsättning och provkörning av elektriska maskiner är avgörande för att säkerställa deras korrekta funktion och säkerhet. Det inkluderar konfiguration, tester och felsökning för att säkerställa att maskinerna uppfyller specifikationer och standarder. Detta steg minimerar driftsavbrott och potentiella risker.

Laddbox

Laddboxinstallation möjliggör smidig och bekväm laddning av din elbil hemma eller på företaget. Det minskar beroendet av allmänna laddstationer och ger dig kontroll över din laddning hemma. Det är kostnadseffektivt och miljövänligt med lägre energikostnader och minskade utsläpp.

Vi erbjuder kompletta paket till laddbox, installerat och klart!

Se paket

Hur kan vi hjälpa dig?