Smarta hem

Vår smarta hemlösning erbjuder en omfattande uppsättning tjänster som förvandlar ditt boende till en effektiv, säker och ansluten miljö.

Vi levererar energieffektivisering, smart styrning av belysning och uttag, laddboxar för elektriska fordon och till och med fasbalansering för en smidig elkraftsanvändning.

Dessutom tar vi hand om din trygghet med avancerad kameraövervakning och optimerar din anslutning med pålitliga nätverks- och datalösningar. Upplev framtidens hem med våra smarta hemtjänster.

Smarta hem smartphone appar

Energieffektivisering

Med våra energieffektiviseringstjänster kan du minska din energiförbrukning och spara pengar samtidigt som du minskar din miljöpåverkan.

Genom att inkludera energieffektiva apparater i din hushållsutrustning kan du uppnå betydande besparingar.

Smart belysning & uttag

Vi erbjuder också smarta belysnings- och uttagslösningar, vilket ger dig total kontroll över ditt hem med bekväma och anpassningsbara inställningar.

Med Schneider WISER och Plejd produkter kan vi erbjuda våra kunder det allra bästa när det kommer till smart belysning och uttag.

Laddboxar och fasbalansering

För elbilsägare erbjuder vi laddboxar för smidig och pålitlig laddning. Dessutom hjälper vi dig med fasbalansering för att säkerställa en jämn elfördelning.

Vi är certifierade installatörer för ledande varumärken inom laddboxar, inklusive Easee, Zaptec, Charge AMPS, DEFA och WALLBOX.

Security

Med avancerad teknologi och högupplösta kameror kan du övervaka och skydda ditt utrymme dygnet runt.

Vår lösning ger dig möjlighet att fjärrövervaka via mobilen, så du kan ha ögonen på din egendom var du än är.

Oavsett om det handlar om säkerhet, övervakning av dina tillgångar eller helt enkelt att hålla koll på ditt hem, så hjälper vi dig.

Vi erbjuder även trådlösa system för hemlarm, brandlarm, vattenläckagealarm och inbrottslarm.

Nätverk och data

Vi levererar robusta och pålitliga nätverkslösningar som möjliggör en sömlös uppkoppling för alla dina enheter.

Oavsett om det handlar om att strömma media, spela online eller hantera ditt smarta hem-ekosystem, så ser vi till att du har den hastighet och stabilitet du behöver.

Hur kan vi hjälpa dig?